Zapraszamy do zapoznania się z naszym nowym menu!

Miło Nam poinformować, że wraz z Nowym Rokiem stanowisko Szefa Kuchni objął  Szymon  Niemczyk – kucharz z 20 - letnim doświadczeniem.

W swojej karierze przemierzył  wiele kontynentów, poznając przy tym różne smaki, aby w końcu osiąść na szczecineckim Zamku.

W nowej karcie menu Szymon proponuje Państwu dania na bazie naturalnych produktów, ziół i przypraw, uzależnionych od pór roku.

Na Zamkowych stołach  zagości aksamitna  zupa rydzowa, jak również specjalność  naszego Szefa zupa rybna. Wzbogacamy kartę o pstrąga  podawanego  z masełkiem  czosnkowym  i  pysznego sandacza.

Fanów naszej flagowej  potrawy  uspokajamy - cielęcina z plackiem rosti wciąż będzie obecna.

Nie zapomnieliśmy również o dzieciach, dla których  proponujemy smaczne dania które  skuszą nawet największych niejadków.

Myśląc o deserach, postawiliśmy w tym roku  na lody z domowej manufaktury, mus z białej i ciemnej czekolady  czy pyszny letni sernik  nowojorski.

 

Zapraszamy  serdecznie – jesteśmy pewni , że każdy z Gości znajdzie coś dla Siebie .

 

Spotkajmy się w Zamku!

 



Restauracja czynna jest od godziny 13:00 do 22:00

Rezerwacje: +48 94 713 73 10 lub zamek@sapik.pl

Fot. potraw - Waldemar Urbaniak oraz Mirosław Korkus

Centrum Konferencyjne ZAMEK

projekt / wykonanie strony www graffik.com.pl